School

Nu har jag suttit i typ 2 timmar och gjort mitt hus i tekniken. Det är inte färdigt än jag har två delar , ett fönster och en dörr kvar. Sedan är det ju ritning , fasad och prospekt. Till nästa fredag.  Och innan dess ska ett geografiarbete vara inlämnat. Har jag börjat på det? Nope. Och nästa vecka är det Matte NP C. Great. Min hjärna är ju galet byggt för matte. Inte alls.

På torsdag börjar valborgshelgen. Najjjs! Det kommer vara måndag helt plötsligt och då är det bara 6 dagar kvar till Mallis. Det är sjukt! Det kommer bli så extreeemt roligt! Nu blir det dusch och kanske träffa Thomaso. Imorgon är det onsdag, vilket betyder kör(snark) och vilket betyder fika. Yes!


Mamma sa en rolig grej för en timme sen : Alice ska till Mallis (det rimmar)

Grrrreat!

Allt är bra. Det är varmt men det bästa är att ikväll eller imorgon är det bokning av Marbellabiljetter + att om 12 dagar åker vi till Mallis! Life is good.

Ombytta roller?

Min helg har varit suuuper! I fredags va det fest hos Alex, i lördags va vi hos Jossan, och i Söndags blev det solning och sedan bio. Grrreat!

Jag har tänk på en sak. Vad gjorde vi 93or när vi va typ 9-10 år? Lekte vi med barbies bratz? Jag kommer i utförsig inte ihåg. Men Thomas sa en sak för någon vecka sen: Kalla mig gammal, men 10-åringar röker fan!? Då tänkte jag..aah. Fan , dom är ju så unga! Dom går ju liksom bara i fyran. Pluttar! Jag blir fortfarande chockad när jag hör att 9-åringar har facebook. Jag känner mig som 70 år nu och säger den mesta hatade meningen i världen: Ungdomar nu för tiden.
Men är det så? Är det 9-10-åringar som är ungdomarna och vi är tanter och farbröder?

Nu är det mat. Imorgon är det föredrag in school! Pöss!


News

Idag såg jag på nyheterna att det va ett spädbarn som skulle begravas och när de öppna kista va barnet borta!? Vafan är det för sjukt? Vem vill liksom sno ett dött barn! Låter ju bara äckligt och skumt.
En annan sak, Tom Kaulitz har färgat håret svart!?!?!?!?!? WAS!? Han ser ut som en sämre verison av Sean Paul. Konstigt och nej. Så ska det ej vara.
För det tredje, det ska bli kanonväder i helgen! Och jag som ska tjilla galet hos Jossan! Yes. Finally kan jag få ta in lite D-vitamin! Min hud håller på att falla sönder. Vad har hänt mer? Jo, omvalen håller på och jag har lagt till 2 val. Och jag är nöjd. Men jag håller tummarna för Rytmus!
Nej nu ska jag platta håret, för det hinner jag verkligen inte göra imorgon. Puss och Godnatt.


Jorra föfan!!

23/4

Som alla andra nior idag har jag haft Nationella i matte. Och jag kan säga att mitt huvud är inte skapt för matematik. Övriga ämnen går bra men matte, no no! Har nyss hjälpt mami med min balklänning. Den kommer bli handsydd och den kommer bli så jävla snygg! Imorgon är det fredag igen. Och på lördag ska vi till Jossan H och ha det allmänt najs!

Mallis, Marbella och 18 år.

Sitter och skriver packlista till Mallis och Marbella i sommar. Eller Mallis är ju fan om 19 dagar! Jag är taggad som fan! Jag och Jossan H kan inte sluta snacka om det! Så nu sitter jag och gör en packlista, det känns som om det går fortare då. Och snart kommer mina kläder från hm, yesyesyes. Tillökning. I like it. Ochochoch jag funderar på att göra om min garderob. Den är jätteful just nu! Så den ska göras om. + att jag har listat ut hur mycket min resa till Marbella kommer att kosta och jippie, mamma och pappa kommer att hoppa upp och ner. Inte alls.
Imorgon är det också prov. Allt känns bra så de e sjukt najs.

En annan sak jag vill säga är att jag är sååå extremt avis på dom som är 18. Jag vill verkligen  vara 18. Jag vill kunna gå ut på krogen och dricka drinkar. Jag vill rösta. Jag vill gå ut gymnasiet, inte för att jag är 18 då men ändå! Jag vill överhuvudtaget gå i gymnasiet. Jag vill, jag vill, jag vill. Jag ska sluta låta som en bortskämd unge nu. Goodbye.

P.s 19 dagar kvar till Mallis.

Musica

Thomas gjorde min dag. Jag fick en massa ny musik, jippey. Så nu sitter jag och lyssnar och ler! Har pluggat matte och gjort halva svenskan, andra halvan får bli imorgon när jag har kriterier!

HappyHappy

Kan man dö av ångest?

Jag vill verkligen gå till skolan imorgon. Okej, det är inte långt kvar nu. Men prov är det. Tonvis med prov. Och jag har ju inte ens satt igång och pluggat. Usch, nej jag orkar inte. Men jag ska klara det. Sen är det förhoppningsvis Rytmus som gäller. Gosh, jag skulle bli happyhappyhappy om jag kom in!

Nej jag sitter och väntar på min bästa kompis, han ska bli klar så vi kan gå ner till centrum och träna arslena av oss. Jag känner mig seg så det kanske hjälper. Hoppas jag.



En trevlig sak som ni som känner att ni vill ha kläder och gratisgrejer, är att gå in på denna sida. Det är en ny gratissakersida och därför är det lättare att samla poäng! Gå in och bli medlem:)

Hejochhå


Godkväll. Snart ska jag till Lidingö för grillning med några kompisar, som alla gör just nu, haha. Men mysigt är det. Skriver  nästan aldrig, jag visste att det skulle bli såhär, haha! Jag är så rolig.
Va och fika idag också. Det va väldigt trevligt.

Jag lekte.

Nu måste jag springa.


Papparazzijävlar!

Finns det något som säger att kändisar inte får ha ett privatliv? Sitter och läser Bild och där står det: KATE MOSS I SKANDALKVÄLL. Vet ni vad skandalen va? Hon festade med en fet brud. WOW! SKANDALÖST. Jag skrattar åt skämtet. För det är just vad det är. Ett skämt. Måååånga människor har varit med om extremt  mycket värre saker än att festa med en fet brud, och är det skandalöst? Nej, det är roligt. Jag fattar bara inte världen ibland. Låt folk få leva. Anledningen till att de kända knarkar är att de mår dåligt över alla papparazzis som följer efter dom! Och jag skiter fullständigt i om papparazzijävlarna blir utan jobb!



Sleep tight

Ligger i sängen med brors dator i hoppet på att han inte ska komma hem och mörda mig. Jag kan heller inte sova eftersom en trött Alice råka sova i hela 4 timmar när det inte var läggdags. Så jahap. Kul. Imorgon ska jag upp halv 9 för att åka ut till Vallentuna. Well, resan är väl inte en woho-upplevelse men jag hoppas att målet är vaken den här gången! Nä, jag måste sova. Eller försöka åtminstone. Godnatt (hoppas jag).

goodnight

Hej!

Mitt blogghumör är på 0 just nu. Men jag kan uppdatera lite i mitt liv. Nu sitter jag hos Andrea, vi ska ha mini&lill-kväll. Bara hon och jag-kväll alltså. Innan har vi ätit korv , den skulle blviit grillad på engångsgrill  men grilljäveln ville inte tändas! Så det fick bli stenpanna itället. Kvällen är inte planerad än, men kanske fest kanske inte. Nu ska jag va med Deis. Puss!

ooops

Har inte skrivit på 2 dagar, skitul verkligen. Hah, nej men jag har inte haft någon lust att gå in på datorn. Men skriver jag. Och jag skriver att jag är hemma hos Jossan som vanligt. Haha! Vi tittar på Troja! Skriver kanske imorgon. Puss!

RSS 2.0