Champions League finalen!

Hade nyss ett skånsk samtal med Amanda, och på tal Amanda så är det Champions League final imorgon, jag är inte speciellt taggad men finaler kan alltid va kul! Försöker göra mig så taggad som möjligt inför matchen. Vi ska alltså hem till Amanda ett gäng och skrika. Hoppas på Manchester!  GOGOGO!


Måste skrika lite.

JAG HATAR SKOLAN, JAG VILL BORTBORTBORT!!! 2 veckor och 2 dagar kvar till Spanien! SNÄLLA LÅT TIDEN GÅ FORT!
+ att jag HATAR kärlek. Tack för mig.


Fortfarande sjuk.

Ja, hemma från school idag. Mår bajs. Jag vill inte vara sjuk. Det suger balle. Plus att det är hur fint väder som helst ute och jag måste sitta här. Tack för den liksom! Nu ska jag ta tempen. Puss.
Jag just nu, trött och sjuk.

Sjuk

Är sjuk och har ganska mycket och göra imorgon. Fuck. Och jag tänker inte gå till skolan imorgon för då kommer jag smitta ner alla och då kommer alla bli sura och så ah.. Plus att jag måste vara frisk till Körfestivalen! Kan inte tro att jag säger det men jag orkar inte ha en massa lärare på mig som skriker : ALIIIIIIIIIIIICE VARFÖR VA DU INTE HÄR IGÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRRR!?!??!?!?  Nej , vill helst skippa. Nu ska jag begrava mig i Gossip Girl! Puss


Brunch nässpray och Zon

En väldigt kul kväll va det igår. Dans och snack, supertrevligt! Nu är jag hemma och ska till Thomas snart när jag har klätt på mig och äta stor brunch. Ägg och bacon *låter som Homer*!!!!
Nej nu ska jag spruta i mig en massa näspray och  kräma in mig med lite Zon, känns som om jag har ont överallt i hela kroppen. Och ja, nu är jag sjuk. Fast det hindrar inte mig från att åka till Jossan H ikväll! Nu är det brunch! Pösspösspöss!

Fredag kväll

Har käkat, har jätteont i halsen och vi lyssnar på taggarmusik och gör i ordning oss. Vi ska åka om 45 minuter till Sollentuna, har baaad memories därifrån men det är ju Calleballe vi ska till liksom. Skriver imorgon, puss!


22 maj(s)

Godmorgon, godmiddag och godkväll. Beror på hur man ser det. för mig är det morgon!
Sitter och har ont i halsen och har räknat ut att på söndag är jag sjuk. Jippie, verkligen. Ikväll ska vi till Calle, några ska dit så jag hänger på. Men nu om en halvtimme ska jag åka till Jossan H och käka och göra i ordning oss. Facebook är dum och jag vill slå det och vi har snabbt internet. En liten update i mitt liv. Och jag fick ett sms från Jossan S igår som är i Polen där hon skrev att smink inte kosta någonting, alltså väldigt lite så hejochhå, här ska det köpas smink!
Pusspuss!


just can't get enough

har tittat på Gossip Girl i några timmar nu, kan inte få nog av det! Och jag som ska upp tidigt imorgon och träna, gaaahhh!!! Sluta!!

Salsa

Kollade nyss på Dirty Dancing 2 och jag ska börja dansa salsa!

Heroisk far

Jag kommer hem och får höra värsta heroiska händelsen idag! Pappa har räddat 3 fågelungar! Han är my hero! Det var tydligen den vita katten Filling, som hade rivit ner vårat extremt fina fågelbo som det flyttat in en liten familj i, 2 gånger idag. Och så kommer pappa och tar upp de 3 små fjäderlösa fåglarna som ramlat ut med en sked och lägger tillbaka dom. Han är för gullig!
Annars har jag varit i stan och fikat med Amanda och Linnea. Innan var jag med Sophie, Amelie och Thomas hos Sophie. Men sen så skulle dom göra något annat så jag och Linnea gick och åt på Chokladbollen!
Snart kommer bror hem från spelning i London med Hassle och han va tydligen på Island Records 50årsfest så nu kommer jag få höra en massa tjat om en massa kändisar. Jättekul. (Jag är egentligen jätteavis) Men jag hoppas han har köpt något till mig för han fick ändå låna 100 spän av mig! Höhö.
Nu ska jag sätta mig ner och kolla på Gossip Girl!. Puss!

Äntligen internet!

Äntligen internet! Rautern funkar ju såklart inte, typiskt, men det funkar:D
Jag kan andas!
Sitter med Sophia och vi har precis ätit frulle. Idag ska jag sova tror jag och sen ikväll kanske jag ska till Jossan H. Mysigt värre! Nu ska jag kolla igenom alla 39 notifications på facebook. Mallis och bal=jäääkligt många bilder!
Puss!


I datasalen

Sitter i skolan är och sjuukt kissnödig! Vi har egentligen matte men vi har inget att göra så vi får göra annat ist! Najs!!
Nu ska jag gå och kissa! Bajbaj!

hemma och inget internet

Ja rubriken säger det. Jag är hemma från Mallis och jag har inget internet. Så nu sitter jag på coffehouse by geogre med Deas dator. Skönt! Nu ska jag uppdatera mig lite! Pusss! 

IDAG ÄR DET MALLLLISS!!!

Fick en underbar kommentar av Amanda där det stod: IDAG ÄR DET MALLLLISSS!!!!! Och ja, IDAG ÄR DET FAKKIN MALLIS!!!!!!!!!!! Och jag åker om bara en halvtimme för att hämta upp Benjamin, sen åker vi till Centralen och möter Jossan och hennes pappa och sen tar vi Arlanda Express! Fan jag är så jävla övertaggad! JAg kan inte ens skriva, hahhahha! Så om en halvtimme åker jag och det här är det sista jag skriver på 4 dagar! Puss och hej!

Klostret here we come!!

Kan inte soova...

Har kollat på Robinson för första gången det här året! Det va liskom lite som ett mål, hah! Jag är trött men jag även om jag går och lägger mig så kommer jag inte kunna somna. Så det spelar liksom inte någon roll!
Sitter och lyssnar på Love Story -remixen med Taylor Swift. Den är härlig! Nej jag kan inte sova. Verkligen inte..Bajs.
Usch! Tänk om jag inte kommer upp imorgon?
Nej nu vet jag vad jag ska göra! Jag ska ta en kopp te och kolla på Djävulen bär Prada. Grrreat!
Puss och godnatt!

Mina tjejer


Vårfesten

Hemma! Vårfesten i år va jättemysig! Men fan vad det blåste! Haha, alla pengar blåste iväg. Det va skojigt!
Nu är det packning som gäller! Kan inte fatta att vi åker imorgon, så extremt roligt!







Min dag har varit helt underbar!


Godmorgon!

Pappa skrek nyss att det va frukost så det bidde inge skrivande. Men snabbt: Idag är det vårfest, skön musik och packning som gäller! Härligt! Nu är det frulle!

P.s JAG ÅKER TILL MALLORCA IMORGON!!!!!!!!!!!!!!!!!


Filmkväll

Nu är det filmkjedjan som gäller, Dea säger romantisk komedi, ja då blir det så! Jag ska köpa massvis med godis och tjocka mig!!! Hejdå!



Jorra föfan!

Lovely!

Skola, jobb och bästis! Lovely!
Sitter hos de och målar naglarna och lyssnar på release me med Agnes, ikväll blir det filmkväll för fulla muggar!
Fick också reda på att Amanda och Linnea mailar varandra på kvällarna genom Gmail!? Och varför får liksom inte jag vara med? Im like the inventor och gmail.. typ..
Imorgon är det vårfest och jag ska sälja ekovego mat, och fråga inte vad det är för det vet jag inte själv! Men Men of Zimbabwe spelar ju imorgon, sjuuuukt bra band!
Menmen nu ska jag gå, lill  väntar! Puss!


My lovely fingers


Sjuklingen


Köpte nya glasögon idag! Älskar dom!

Ze day.

Hola! Jag känner att jag har gått och blivit lite spansk nu när vi ska åka till Mallorca. And i love it! Har redan över in raggningsrepliker på spanska! CARLOS JAG KOMMER SNART!!! Jag hittade på en kille som heter Carlos, ett riktigt spanskt namn, och jag vill träffa en riktigt spansk man! Muums!
Gör ritningarna till huset och njaaa, det går sådär va..Hah, snart kommer papi hem och då frå jag sätta honom i lite arbete!
Annars så har dagen varit muchos bra (jaa, jag säger ju att jag blivit spansk) jag har fått mycket gjort och det är skönt! Mindre och göra ikväll!
Nu måste jag fortsätta med ritningarna men först ska jag göra något som börjar på b och slutar ajs. Höhö!
Tjottahejti!


Glömde mobilen hemma idag...fyfan, jag kände mig som ett handikappat mongo..


I skolan.

Sitter i skolan och skriver en massa. Men nu är geografin och prospektet till huset klart iaf. Hemma ska jag göra klart ritningarna.
Efter skolan ska jag komplettera min bikini och köpa flipflops. Great! Nu ska jag gå och äta!

Buenas noches.

Nej jag kan inte plugga. Det går inte. Sitter och lyssnar på Antony and the Johnson och jag vill typ gå i kloster och inte göra någonting annat än be. ett lungt ställe utan krav från jobba lärare och inga inlämningar. Eller så går jag bara på sommarlov i förtid. Skulle inte vara helt fel.
Jag nyser fortfarande och nu ska jag gå ner och ta en dusch sen sova, har det sista NP provet imorgon. Skönt.
Nej, gute nacht!


6 maj - 4 dagar kvar till Mallis!

Jag har nysit 6 gånger på raken, seriöst jag kan inte bli förskyld nu!? Går bara inte, a-a, NONONOO! På söndag åker och jag liskom. Aja, andaaas...
Händelserikdag idag alltså, designdag! Ställde ut mitt hus och mina foton, allt blev superupskattat! Tog inga bilder på det men andra tog jag.


Lilla Serben och två av mina bilder jag ställde ut idag.


Linnea köpte balklänning


Och jag fick äntligen mina kläder från HM, inte alla men ändå.


Huset.

KLAAAR! Finally, mitt hus blev splendido! Verkligen det är superfint! Jag ska bo där när jag får lots of money och är richbitch! För det ser jääävligt dyrt ut *gör brat-minen*.




Bienvenidos a mi casa!

Superhjältar behövs de?

Tjenixen! Har ni sett Hassles front page i SvD idag? Stiligt, håret och allt! Bror spelar ju hans band så jag blir extra stolt när jag ser att han har kommit så långt! Jag är hans största fan och no doubt about it!

Jo, idag har jag gjort klart allting, bildprojektet, huset, jag har jobbat och jag har gjort NP matte C. Grreat! 300 på kontot i slutet av veckan, + mallis i på söndag! My life is perfect!

Idag när jag va och hämta barnen och jag hade gett de mat satte vi oss och kolla på Superhjältar. Okej, visst det är animerat och inte alls på riktigt. Men skulle världen se mycekt bättre ut med superhjältar? Skitsnabba jävlar som springer hit och dit och plockar upp skräp på marken, skulle det funka? Eller muskelknuttar som går runt och slår ner folk när de är dumma? Skulle de göra vårat samhälle bättre? Jag vet inte, det finns väl nack-och fördelar. Men vilket väger mest?


Va Superman? Borde du finnas i verkligheten?

Preview ..

Tjillevippen! Hahha, jag garvar lika mycket varje gång när jag tänker på den bögigaste filmen i hela världen, Nils Bög Karlsson Pyssling. Haha, den slår allt! Titta på den så förstår ni! Tjillevippen, hahhahah! Nej nu har jga haft mitt roliga. Nu ska jag göra grund , golv och trädgård till huset i tekniken. Det är helt fabulöst fint! Så nu ska jag springa ner till min deklarerande pappa och it looks like han kommer få tillbaka en heldel money! Woho, en ny garageport! Jag skojar inte..







Que bella ah? På mindre än en vecka har jag gjort det...stolt..

Semester


Hit ska vi på utflykt när vi är på Mallis


Marbella, åh..

Tjoho!

Holabandola, kom nyss hem! Har hjälp Jossan med hennes lillebrors kalas. Det blev tillslut ett kisskalas för alla killar ställde sig på led och började kissa.Skumt. Aja, kom hem nyss och så satte jag mig på toa och så WOHHÒOO!! MENS! Yes, exakt en vecka innan Mallis, då slipper jag den! Och jaaaa, det är bara en vecka kvar!! Det kommer bli den bästa klassresan i världen! Och ikväll bokar vi biljetter till Linnea, Amanda, Jossan Hs och min resa till Jossans lägenhet i Marbella. I can't wait! Mooooot huset i tekniken!

2 maj

Första man möts av är: TOKIO HOTEL DESIGNAR PÅ HM! Hej och hå nu va det ut och shoppa t-shirt för aids. It a good cause. Vaknade hos Nellsen idag, kom ner och hon satt och kolla på en sjuukt bra film som hette The Beach! Damn. Åt lite frukost sen åkte mamma pappa och jag tillbaka hem fast jag och mor blev avsläppta i stan. Vi shoppade grejer inför mallis och balskor till moi! Jag kommer bli hothothot!!

Jag försöker hitta min kamera men det är spårlöst försvunnen! Vet inte vad jag ska göra. Ska jag seriöst åka till mallis om en vecka utan kamera!?!? Aja..
Ska sova hos Jossan S idag men jag måste ha mat men den blir aldrig klar..jag låter som en bortskämd brat, höhö!

Den här helgen hitills har btw var sjukt bra! Valborg va supermysig, igår va okså supermysigt med en massa Singstar och idag shopping! Bajskul!




Italiano

Åkte på middag istället för att vara hemma ensam. Kände för att komma bort lite med famlijen. Men Nella, min barndomskompis är ju också här! Vi ska snart är , grillat, skitgott! Vi lyssnar på italiensk musik och alla pratar högt. Känns som om jag är i Italien nu! Nu skrek mamma att det va mat! Jag och Nellisen får ha egen filmkväll senare för jag ska ju sova här! Ha en bra första maj!


Första Maj

Tjena, är hemma hos Amanda nu och kollar på X-effect. Sämsta programet ever.
Va hos Amelie igår med lite friends, det va supertrevligt! Kom hem runt 1 och vi somna direkt.
Idag är det teknik som gäller hela dagen! Sedan får vi se vad som händer ikväll. Puss!


RSS 2.0