31/3

Är hos Jossboss med Amanda och snart ska vi till eh, Käppala och titta på skolmusikal, ska bli skojskoj! C ya.

Lycklig


Min bästa kompis Sophia, och så där glad är jag just nu!

Seg morgon, Rytmus gick skitbra, har aldrig tränat så hårt och jag är lycklig. Ha en trevlig fortsattkväll


29/3

Jag hann med två fester igår, pappas och Adrians.Jossans förra klasskompis. Gud, jag har inte dansat så mycket i hela mitt liv! Jag kunde knappt gå efteråt. Men kul som fan vare!
Jag känner mig jättehemsk, jag deltog inte i Earth Hour igår. Eller det va lite svårt, jag satt på tunnelbanan mitt under hela skiten. Jag tänkte, ja.. om jag blundar kanske jag deltar lite , men jag kom på att nä , ingen idé. Jag kom på en sak nyss, om bara en vecka är det påsklov, och imorgon ärdet Rytmusintagning. Jag är bajsnervös inför improvisationen. Stå och sjunga humbahumba bara sådär är inte riktigt min grej. Men jag får hålla tummarna. Nu ska jag titta på Djävue´len bär prada. Ni som läser, ha en jättetrevlig söndag!

Mitt tjat om pappa som fyller 50

Hallojsan, ikväll är det feest! Dock 50-årsfest med massa släktingar, men ändå. Nu kom farmor, farfar och mormor=tonvis av pussar och kommentar av mitt smink säkert!
Nä , det ska bli skoj ikväll, det blir en överraskning för pappa också så de blir kul:) Sen ska jag träffa Thomas så det blir skönt att komma ifrån  hela släktskapet! Gamla tanter och gubbar, usch vad tråkigt!
Ja, Magnus och Annika vann i Let's Dance, skitkul enligt mig! Han är ju från Kisa där moster är ifrån så de e najs! Nu ska jag ner och få tonvis med pussar, wohoo! Hörs i kväll!

Nu äre inte bara sura tanter, nu äre sura gubbar också!


Min Dea

Nu är jag hos lill, har inte träffat henne på bajslänge! Vi ska fika i stan men vi äter lite flingor nu för som vanligt är jag jättehungrig. Idag va de kulturamaintagning, det gick bra men inte lika bra som kungstens.Haha, men jag är nöjd, han sa att fotona va fina! Ikväll ska jag till Jossan och spela Wii, fan jag ska slå henne i Mariokart!
Jag måste bara säga att den där gubben som intervjua mig , han typ hata mig för att jag hade valt Kulturama som fjärdeval! Han typ : ahaaaa, fjärdeval ser jag och så kolla han på mig som om jag va en liten dum hundvalp! Nä, jag gick därifrån sur! Och det värsta va att ja  g va tvungen att spela glad. Fyfan! Skriver nog ikväll. Pöss!


 

Juste..

Kungestensprovet gick SUPERBRA, jag är så extremt nöjd med bilderna och de sa fina grejer, nu ska jag bara hålla tummarna!

Tummen upp för trådlöst internet, tummen ner för sura tanter

Kom nyss hem, sitter i köket, wow, det har jag aldrig kunnat göra förrut. Det är skitballt. Idag blev man också representant för vårbalen. Ska bli kul, ska jag bossa som fan asså. Annars, jag va på hm i timmar kändes som för att hitta en bra foundation i min färg, och jag vet inte, men jag tror jag hittade den. The one and only foundation.
Kom och tänka på en sak när jag va på hm att vissa expiditer ser så extreeeemt uttråkade ut. Är det inte meningen att man ska se glad och välkomnande ut? I Farsta , där står det en pepparkakstant med lite utväxter och säger jätteuttråkat: NÄSTA!
Jag vill ta hennes fejja och skrika .....ah, det. Nämen , något som Stockholm är dåligt på är expiditer. SKAFFA TREVLIGT OCH GLATT FOLK TACK!!

Skola och 50 bast.

Sitter i skolan och har bild. Jag har verkligen ingenting att göra. Jag ska göra en fotoutstälnning med mina egna bilder men jag kan inte riktigt göra något nu. Så här sitter jag. Igår fyllde papi 50, så det blev returang och han fick ny dator. Men vi skaffa trådlöst i hela huset så äntligen kan alla sitta på olika ställen. YEY! Nä, jag är för hungrig så jag kan inte skriva, pösss!

24/3


Guschtaf himself


FÖR FÖRSTA, JOSSAN FYLLER 16 IDAG, GRATTIS GUMMAN!
Shue bre! Sitter hos Gustaf och dricker kaffe och väntar på två andra pluttar. Ikväll är det konsert i Af's kyrka, och där har jag aldrig varit förut *rulla med ögonen*. Nu kom dom andra och snart ska vi keeeka. Är bajshungrig. En annan sak: VADFAN HÄNDER MED VÄDRET!?!? Det snöar i 5 minuter, sen blir det strålande solsken, och såklart ska det vara 5-.  Tack för det jorden! Nu ska jag schteeka med det andra, pössss

Bulldogs vs. Muskelknuttar

När man köper ett gymkort och bestämmer sig för att träna, jooo då gör man väl det i typ högst en månad. Alltså konstant. Min gymskillz har dött ut helt. Jag orkar helt enkelt inte. Eller jo, den ända träningsformen som funkar är spinning, för det håller man ju igång med hela tiden. Men gym, jaha man går dit, springer lite på löpband och sen går man och  lyfter en hantel och kollar på hur killar jämför sina muskler. Visst , det är ju sexigt, men man känner sig ju själv som en fet bulldog med hängade skinn överallt. Det är ju lagom kul. Fast nu har jag bokat spinningpass till nästa vecka så de e superbt! Nue ska jag lägga mig och sova och drömma om rosa får med rosor mellan tänderna. See ya'll biiitches!


Ready set go


Fan vad skönt det är att ha allt klart. Nu är bilderna klara till både Kungstens och Kulturama. De e famkallade och uppsatta på kartong, feel damn good!
Nu ska de tränas med Thompa, sen ska de hem och ätas, sen ska de sittas vid datorn, fan jag älskar mina kvällar..datooooorn, *dreeeegel*!

De e kirrat!

Yeaahh, fotona fixade till intagningar på onsdag och fredag. Skitskönt. Nu ska dom bara framkallas och det fixas tomorrow. Det luktar mat i hela huset och det gör ju inte mitt liv bättre, jag är superhungrig. Tjingeling, ha en bra söndag, jag menar de e ju Wipe out idag, så jag får förebereda lite garv ikväll.

Bilder jag tog på linnea förra veckan







 


Sorry Gud, du är inget för mig.

Äntligen hemma! Danke shön. Sitter och lyssnar på Hassles nya skiva, som inte har kommit ut än, VIP!!!
Gick upp halv 8 idag för jag och Jossan hade fakking konsert. Den sög. Jag skämtar inte, det va ju gudstjänst så det satt en massa nördiga små barn i publiken och glodde. Och det ironiska är att jag faktiskt inte tror på gud och när jag och Jossan kommer till Centralen hittar vi små gula kort där det står att alla har syndat och Gud älskar än och skit. Vi gör narr av korten, sen kommer en tant fram och frågar om vi tagit korten. Hon pratade inte jättebra svenska, fast vi fatta vad hon snackade om så skakade vi på huvudet och upprepade: NEJNEJNEJNEJ!! Innan hade vi alltså rivit sönder dom och slängt dom på marken. Så ja, alla syndar right?

 
Haha, det här va ju nästan den roligaste bilden jag sett i hela mina 15 (snart 16) år!

Nu va jag här igen

Det är omöjligt att inte följa strömmen med blogg! Jag ska försöka hålla "lågan uppe" och skriva varje dag. Eller ah, nästan. Aja, jag kan säga att den här bloggen handlar om lilla moi och jag ska inte säga mitt liv, för det är ganska obvious. Nej ,men jag vill skriva om roliga saker i en blogg, inte bara: Hej, mitt namn är Alice och jag är 15 år gammal. Idag var jag i skolan. Jaha, men sen då liksom. Jag ska försöka skriva något utöver det. Och betoning på försöka. Det går ju liksom inte alltid. Nä, men ikväll blir det bowling och en chill hos en kompis. Se, jag har redan börjat skriva om vad jag gör på dagarna , det går bra här. Haha, keep up the good work Alice! Men iallafall, hoppas ni läser, för jag tror detta kan bli något extra! Bye!


 

RSS 2.0